Agustí Corominas tancarà la llista de la candidatura

aup28m

L’assemblea local de la CUP a Granollers anuncia la propera presentació de la candidatura municipalista Crida per Granollers – CUP, que tindrà lloc la primera setmana d’abril. Des de l’assemblea es confirma que el cineasta i pedagog de Granollers, Agustí Corominas, tancarà la llista d’una candidatura que reclama una nova manera de fer política, també a l’Ajuntament de Granollers, que vinculi el poder popular i els moviments socials amb la gestió municipal.

Aquest dissabte, els membres de l’Assemblea Oberta Municipalista i tothom qui s’ha volgut apropar, han participat a l’Assemblea d’Unitat Popular on s’ha debatut el document de Model de Ciutat que ha de servir de base pel programa electoral de la candidatura municipal que s’ha impulsat des de la CUP de Granollers, comptant amb persones de diferents entitats de la ciutat, que de manera independent, integren la Crida per Granollers. El document, que s’ha obert a la participació de tothom a través d’internet, és una proposta que consta de 8 eixos prioritaris (Atur, pobresa i habitatge; Serveis i subministraments; Educació; Sistema sanitari; Lluita antipatriarcal; Mobilitat i territori; Participació, democràcia directa i transparència; Model econòmic) i que va rebre diverses esmenes abans de ser aprovat.

La trobada també ha servit per definir altres aspectes de la candidatura, com el nom amb el què concorrerà als comicis del 24 de maig, que finalment serà “Crida per Granollers – Candidatura d’Unitat Popular”.

També s’han definit alguns llocs de la llista, com l’última posició, que ocuparà el cineasta i pedagog Agustí Corominas. Implicat ja en diferents àmbits socials a Granollers, com al Casal del Mestre, i en l’àmbit polític, com a representant de la Taula pel Dret de Decidir de Granollers; ara també formarà part de la candidatura municipal de la Crida per Granollers – CUP.