Calendari


mar
13
dv.
Acte polític amb Quim Arrufat @ Sala Tarafa. Carrer de Corró, 47
mar 13 @ 19:00 – 21:00

cap-fb
Divendres dia 13 de març, a la Sala Tarafa de Granollers, la Crida per Granollers organitza un acte polític amb la CUP que comptarà amb la presència del diputat de la CUP-AE al Parlament de Catalunya i de membres de la candidatura de la Crida a Granollers.

Amb el títol “Des de Granollers construïm la independència per canviar-ho tot”, la sala Tarafa de Granollers acollirà l’acte organitzat des de la Crida per Granollers, l’espai de confluència de l’esquerra rupturista i l’independentisme popular de Granollers, del que en formen part diferents persones i col·lectius, entre ells la CUP de Granollers.

Intervindran a l’acte, a més del diputat Quim Arrufat, els membres de la Crida per Granollers Pep Medina(CUP Granollers) i Xavi Garcia (CUP Granollers).

 

Divendres 13 de març, a les 19h.
Sala Tarafa. C/ Corró, 47. Granollers

https://www.facebook.com/events/438583572965055/

mar
18
dc.
Termini de presentació d’esmenes
mar 18 @ 0:00 – mar 27 @ 0:00

Termini d’una setmana per a la formulació d’esmenes i aportacions a la proposta inicial de programa que han ofert els grups de treball de la Crida.

Assemblea Oberta @ La Llançadora. Carrer Tarafa, 119
mar 18 @ 19:00 – 21:30

Pendent d’ordre del dia

Entre d’altres, es definiran els criteris de confecció de la llista de la candidatura.

mar
26
dj.
Xerrada sobre educació @ Llibreria La Gralla. <br>Plaça dels Cabrits, 5. Granollers
mar 26 @ 19:00
Xerrada sobre educació @ Llibreria La Gralla. <br>Plaça dels Cabrits, 5. Granollers | Granollers | Catalunya | Espanya

Xerrada amb Isaac González, sociòleg d’educació i militant de la CUP Sant Celoni, i Ramon Font, membre de l’Assemblea Groga i d’USTEC.

 

mar
28
ds.
Assemblea d’Unitat Popular @ Emili Botey, 14
mar 28 @ 11:00 – 13:30
Assemblea d'Unitat Popular @ Emili Botey, 14 | Granollers | Catalunya | Espanya

Aquesta Assemblea d’Unitat Popular estarà orientada a debatre les qüestions relacionades amb el programa, principalment les esmenes i modificacions de la proposta inicial de Model de Ciutat.

Per a fer esmenes i aportacions, pots consultar l’esborrany que es debatrà aquí.

 

Més informació sobre l’esdeveniment

mar
29
dg.
Segona Assemblea per la Ruptura a Granollers @ Centre Cívic Jaume Oller.<br>Carrer de la Mare de Déu de Montserrat, 47. Granollers
mar 29 @ 11:00

Cartell mut Assemblees obertes-baixaEl diumenge 29 de març és prevista a Granollers una nova Assemblea per la Ruptura dins la segona onada d’assemblees territorials convocades per la Crida Constituent arreu del Principat per bastir una candidatura de cara a les eleccions del Parlament del 27S.

Documents (en PDF):
Ordre del dia
Esmena pendent de l’última AO
Propostes de noms per la candidatura
Sistema d’elaboració i elecció de les llistes

abr
12
dg.
Presentació de la candidatura Crida per Granollers-CUP @ Plaça de l'antiga fàbrica Can Comas
abr 12 @ 17:00

Aquest diumenge a les 18 hores tindrà lloc la presentació de la composició de la candidatura Crida per Granollers-Candidatura d’Unitat Popular de cara a les properes eleccions del 24 de maig.

La presentació de la candidatura es farà posteriorment a una fotografia col·lectiva de totes les persones que formen part de la llista i totes les persones que simpatitzen i li donen suport, convocada a les 17 h. Per fer la fotografia s’ha escollit la plaça on hi havia l’antiga fàbrica de Can Comas (cruïlla carrer de Sant Jaume amb carrer d’Anníbal).