¿És Anna M. Duran i Casanovas, titular del centre educatiu privat Educem, la persona adequada per fer el pregó de la 65a Fira de l’Ascensió?

CEwHsdVVAAAS4Qw

Des de la Crida per Granollers-CUP hem emès el següent comunicat:

 

¿És Anna M. Duran i Casanovas, titular del centre educatiu privat Educem, la persona adequada per fer el pregó de la 65a Fira i Festes de l’Ascensió?

La Crida per Granollers-CUP qüestiona l’elecció de la pregonera d’aquest 2015 pel que fa al reconeixement de la labor dels mestres a la que es refereix, ja que la pregonera ha estat directora d’un centre concertat que no és representatiu dels principis d’equitat i igualtat d’oportunitats pels quals s’ha de regir el sistema educatiu, segons el nostre entendre. Per altra banda, sent aquest any el del tancament de l’Escola Fàtima, que tan bona feina ha fet per garantir la cohesió social, pensem que hagués estat molt més encertat fer un petit reconeixement a la feina feta per aquest centre públic, tot convidant al pregó a dones representatives del treball fet al llarg d’aquests anys a la comunitat educativa de l’Escola Fàtima.